chrome firefox opera safari iexplorer

У неділю перекриють пів-Києва для марафонців

25 квітня 2014 о 16:41

Державна автоінспекція має намір перекрити низку вулиць для проведення 5 Київського міжнародного марафону, який відбудеться 27 квітня.

Про це говориться в повідомленні прес-служби Головуправління МВС у Києві.

Згідно з повідомленням, працівники ДАІ забезпечать безпеку дорожнього руху транспорту й пішоходів по маршруту проведення марафонського пробігу й на прилеглих до нього територій.

Спортивний захід триватиме з 8:00 до 16:00.

З Контрактової площі легкоатлети стартують на різні дистанції забігу, найбільший з яких становить 42 кілометра.

Фінішною точкою марафону визначена вулиця Сагайдачного.

У супроводі декількох мотоциклів Державтоінспекції спортсмени пробіжать по окремих вулицях столиці, рух на яких буде обмежено або зовсім перекрито, за наступним маршрутом:

Контрактова площа — вулиця Сагайдачного — вулиця Андріївська — вулиця Набережно-Хрещатицька — Гаванський міст — вулиця Набережно-Рыбальска — Московський міст — проспект генерала Ватутіна — вулиця Петра Вершигори — вулиця Райдужна — бульвар Перова — проспект Визволителів — Броварський проспект — міст Метро — Набережне шосе — вулиця Набережно-Крещатицька — вулиця Андріївська — вулиця Сагайдачного.

Крім того, охорону громадського порядку й безпеку учасників і глядачів марафону будуть забезпечувати працівники органів внутрішніх справ Київського гарнізону міліції.

Правоохоронці будуть нести службу в складі патрульних нарядів не тільки в місцях старту й фінішу, але й по всьому маршруту проходження марафону.

У зв'язку із цим керівництво столичної міліції звертається до киян і гостей столиці з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, завчасно планувати маршрути свого пересування, по можливості втриматися від поїздок на особистому автотранспорті в центральну частину міста й наближені до маршруту проведення спортивного заходу вулиці.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути