chrome firefox opera safari iexplorer

Українець став першим геймером, який повністю пройшов World of Warcraft

29 квітня 2014 о 10:40

Вперше в історії один з гравців пройшов всі рівні популярної онлайн-ігри World of Warcraft, повідомляє УНН з посиланням на німецьке видання «Welt».

Це досягнення підкорилося 32-річному киянину, який грає персонажем на ім'я Hiruko.
Зазначимо, що наразі можливості WoW дозволяють «прокачати» свого персонажа до 90-го рівня, а максимально можлива кількість ігрових досягнень становить 2057. На все це українець витратив близько десяти років життя, награвши за цей час понад 17 тис. ігрових годин.

Німецькій газеті вдалося поспілкуватися з гравцем, який розповів, що останні місяці не стежив за подіями в Україні і столиці — все його життя проходить у віртуальних світах з ельфами і орками .

Видання зазначає, що українець не відкрив журналістам своє обличчя і прізвище, але повідомив, що ніде не працює, а живе за рахунок того, що допомагає менш досвідченим гравцям виконувати ігрові завдання і отримувати необхідні навички.

Зазначимо, що українець зможе хвалитися повним проходженням гри лише до грудня поточного року, коли, як наразі очікується, вийде чергове доповнення до WoW. Наразі гравець збирається повторити свої успіхи в «Diablo 3» і «Starcraft 2».

Джерело: unn.com.ua
Розділи: Суспільство

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути