chrome firefox opera safari iexplorer

Володимир Кличко може повернути чемпіонський пояс брата до кінця року

28 квітня 2014 о 13:00

Український боксер-чемпіон Володимир Кличко, який вихідними відстояв титул WBO, вже цього року може повернути в сім'ю чемпіонський пояс WBC, яким володів його брат Віталій. 

Таку можливісь не виключає голова Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман. Він наголосив, що Кличко-молодший раніше не міг битися за пояс організації, адже проти брата на ринг не вийде. 

Тепер же за титул WBC поборються Бермейн Стіверн і Кріс Арреола 10 травня.

«Володимир вже говорив про те, що після відходу зі спорту Віталія хотів би поборотися за звання чемпіона світу WBC. Що ж, це можливо, почекаємо результатів поєдинку Стіверна і Арреоли. Володимир Кличко справді є зразком, ми пишаємося ним. 

У нас неодмінно буде обов'язковий претендент на титул, подивимося на результат зустрічі Арреоли і Стіверна. Не виключаю, що Кличко- олодший побореться за титул вже цього року — це можливо», — наголосив Сулейман. 

Нагадаємо, Віталій Кличко мав відстоювати чемпіонський титул WBC у бою проти Бермейна Стіверна. 

Рішення про продовження кар'єри Кличко-старший кілька разів відтягував через політику. А у грудні 2013 року WBC визнала Віталія своїм почесним чемпіоном, а його пояс став вакантний.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути