chrome firefox opera safari iexplorer

Євробачення-2014: букмекери пророкують Україні місце в п'ятірці

06 травня 2014 о 13:34

Впливові букмекерські контори, що приймають ставки на переможців 59-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, визначили фаворитів. Перше місце одностайно віддають популярному на батьківщині представнику Вірменії Aram Mp3 з піснею «Not Alone», повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Згідно таблиці ставок контори William Hill, перемога в цьому році може дістатися Вірменії, друге місце — Санні Нільсен зі Швеції, третє — Моллі Смітт-Даунс з Великобританії.

Четверте місце пророкують представниці України Марії Яремчук, на п'яте і шосте — рівні шанси у Андраша Каллаї-Сондерса з Угорщини та Басимо з Данії.

Також на місця в десятці можуть розраховувати Карл Еспен з Норвегії, епатажний учасник з Австрії — дівчина з бородою Кончіта Вурст, Діляра Казімова з Азербайджану і Мей Файнгольд з Ізраїлю.

Прогнози Ladbrokes в основному збігаються з даними William Hill: перше місце — Вірменія, друге — Швеція, однаковий коефіцієнт поки що у України, Угорщини та Великобританії, що потрапляють в п'ятірку. Найбільші шанси опинитися в десятці — у Данії, Азербайджану, Норвегії, Ізраїлю та Австрії.

В останні роки букмекерські контори практично безпомилково визначають переможця. Так, в 2009 році більшість контор прогнозувала переконливу перемогу норвезького скрипаля Олександра Рибака з піснею «Fairytale», у 2010-му — Лені з Німеччини з піснею «Satellite», в 2012-му — шведській співачці Лорін з піснею «Euphoria», а в 2013 р. — Еммілі де Форест з Данії з піснею «Only Teardrops». Голосування глядачів підтвердило ці прогнози. Єдина похибка була допущена в 2011 році, коли перемогу обіцяли представнику Франції, а конкурс виграв азербайджанський дует Нігяр Джамал і Ельдара Гасимова з піснею «Running Scared» (їм обіцяли друге місце).

Нагадаємо, сьогодні відбудеться перший півфінал Євробачення-2014, під номером дев'ять на сцену вийде учасниця від України Марія Яремчук. Всього цього року в конкурсі беруть участь 37 країн.

Пряма трансляція — о 22:00 на Першому національному.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути