chrome firefox opera safari iexplorer

МОН: Участь молоді у заходах 9 травня є небезпечною

07 травня 2014 о 11:15

Міністр освіти і науки України Сергій Квіт звернувся до обласних державних адміністрацій з проханням убезпечити участь учнівської і студентської молоді та педагогічних працівників у масових заходах 9 травня.

В освітньому відомстві повідомили, що до міністерства звертаються батьки, вчителі та громадські організації щодо ухвалення окремими місцевими органами державної влади та місцевого самоуправління рішень про проведення масових заходів з нагоди Дня Перемоги та участі в них учнів, студентів та працівників освіти.

«Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в ряді регіонів країни, участь учнівської і студентської молоді, педагогічних працівників у масових заходах 9 травня становитиме загрозу їх життю й здоров’ю», — наголошують в МОН.

У зв’язку з цим Міністр освіти і науки України звернувся до обласних, Київської міської державних адміністрацій з проханням вжити всіх належних заходів, спрямованих на убезпечення учнівської і студентської молоді, освітян від участі в ризикованих заходах.

Джерело: osvita.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути