chrome firefox opera safari iexplorer

На підтримку децентралізації в Україні розроблено спеціальний фільм

23 травня 2014 о 10:48

На підтримку децентралізації в Україні розроблено спеціальний фільм. Фільм створено Швейцарсько-українським проектом «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO спільно з Інститутом громадянського суспільства. Усі зацікавлені ЗМІ можуть вільно транслювати фільм. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Для інформування широкої громадськості про зміст, шляхи проведення та очікувані результати реформ, пропонуємо для показу інфографічний фільм «Час робити великі зміни: про реформу, яку бояться та без якої ніяк!», рекомендований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України», — зазначають в Асоціації міст України.

Концепція реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, затверджена розпорядженням Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2014 року №333, передбачає децентралізацію влади та суттєве розширення повноважень місцевих громад.
Фільм в трьох частинах у хорошій якості можна завантажити за посиланням на сайті DESPRO (login: despro, password: switzerland).

Джерело: portal.lviv.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути