chrome firefox opera safari iexplorer

Путін призначив в Криму вибори на вересень

28 травня 2014 о 11:53

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про заборону з 1 червня гривні в Криму та призначив дату проведення виборів на півострові і в місті Севастополь.

Про це повідомили Еспресо.TV.з посиланням на прес-службу Кремля.

Як зазначається, Путін підписав закон Федеральний конституційний закон «Про внесення змін до Федерального конституційного закону «Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі РФ нових суб'єктів — Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя».

Згідно з цим законом, вибори до Державної Ради Республіки Крим — парламент Криму і законодавчі Збори Севастополя проводяться у другу неділю вересня 2014 року.

При цьому глава Республіки Крим та губернатор Севастополя обираються не пізніше грудня 2014 року.

Також закон передбачає, що на території Криму і Севастополя допускається обіг гривні та здійснення розрахунків в українській валюті до 1 червня 2014 року.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути