chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна України сьогодні зіграє у Києві з Нігером

22 травня 2014 о 10:14

Сьогодні національна збірна України зіграє товариський матч з командою Нігеру. Гра відбудеться в Києві на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського і розпочнеться о 21:00, пряма трансляція на телеканалі Інтер.

На травневому тренувальному зборі українці спочатку не планували грати товариський матч, але таки було вирішено провести контрольний поєдинок, а тому в останній момент суперниками перебирати не доводилося, і в результаті в Київ приїде збірна Нігера — команда далеко не найсильніша навіть за мірками Африки. Крім того, вона ніколи в своїй історії не грала з європейськими збірними.

Головний тренер Михайло Фоменко викликав на збір 31 футболіста, серед яких відразу п'ять новачків, деякі з них сьогодні можуть дебютувати. Справа в тому, що у збірної України вилетіли відразу три центральних захисника — Хачеріді, Ракицький і під питанням участь в матчі Кучера. Також не зіграє Гусє , через травму залишив розташування збірної Селезньов.

Не виключено, що сьогоднішня гра стане останньою для збірної України, перед початком кваліфікації Євро-2016, в якій синьо-жовті стартують 8 вересня домашньою грою проти Словаччини.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути