chrome firefox opera safari iexplorer

Боржникам хочуть заборонити виїзд за кордон

19 червня 2014 о 12:50

Державна виконавча служба хоче заборонити особоам, які не виконали судових рішень, виїзд за кордон. З приводу цього ДВС ініціює громадське обговорення, повідомляють у службі.

«Ми поставили собі завдання збільшити показники виконання судових рішень Державною виконавчою службою мінімум удвічі. Одним з інструментів, який на нашу думку може ефективно вплинути на результативність роботи державних виконавців, є використання санкції щодо заборони виїзду за межі України боржників, які ухиляються від виконання судових зобов’язань. Саме тому, ми пропонуємо громадськості та експертній спільності взяти участь у обговоренні цієї ініціативи, щоб почути і врахувати усі фахові пропозиції», – повідомила Перша заступниця Голови ДВС Агія Ахундова.

Обговорення цього питання у форматі круглого столу заплановане на 11 липня.

Джерело: Страйк
Розділи: Туристичні новини

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути