chrome firefox opera safari iexplorer

Людям, які люблять спілкуватися, пропонують ТОП-7 оригінальних вакансій

04 червня 2014 о 11:00

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме порталу в травні 2014 року визначив сім найбільш оригінальних вакансій для комунікабельних людей.

Про це повідомили у прес-службі HeadHunter Україна.

Для тих, хто хоче завжди і про всіх знати правду, відкрита вакансія поліграфолога. Головні обов’язки: проведення співбесід зі співробітниками й кандидатами на роботу, оцінка згідно з методологією перевірок, проведення вхідних і спеціальних тестувань із застосуванням поліграфа (детектора брехні). Роботодавець хоче бачити на цій посаді відповідального, стійкого до стресів, чесного працівника з вищою освітою в сфері соціальних наук. Вітається досвід у сфері освіти, обслуговування або силових структур, але готові розглядати резюме кандидата без досвіду роботи.

Якщо ви любите слухати людей, але надаєте перевагу тому, щоби дізнаватися правду іншими, більш м’якими методами, то вам підійде вакансія психолога в соціальному телепроекті. Головними обов’язками будуть: психологічний патронаж героїв під час зйомок, розробка індивідуальних програм психологічної реабілітації, практик, тренінгів, співпраця з творчою групою (продумування завдань, перешкод, заохочень для героїв). Успішні кандидати повинні мати вищу профільну освіту, практику психологічних консультацій від семи років, досвід роботи із втратами, фобіями, неприйняттям себе. Компанія обіцяє роботу в молодому дружньому колективі, своєчасну виплату зарплати і цікаві завдання.

Ті, кому не цікаві глобальні особистісні проблеми, але все ж є бажання допомагати людям і активно спілкуватися, пропонують вакансію менеджера з прийому іноземних студентів в Україні. Роботодавець чекає резюме від активних, комунікабельних людей обов’язково зі знанням французької та англійської мови і бажаним досвідом роботи в сфері навчання. Головними обов’язками будуть робота з українськими вишами, іноземними студентами, переписка, консультування, зустріч і супроводження, обробка і підготовка документів, подача документів у посольство, участь у ярмарках, виставках, презентаціях.

Якщо ж є бажання і спілкуватися з людьми, і мандрувати одночасно, варто звернути увагу на вакансію стюардеси або стюарда морського круїзного лайнера з працевлаштуванням до іноземних круїзних компаній. До обов’язків спеціаліста буде входити обслуговування пасажирів, підтримка чистоти в пасажирських каютах, участь в організаційних і розважальних заходах на судні для розваги пасажирів. Основними критеріями відбору є знання англійської мови, можливість піднімати 50 фунтів (приблизно 20 кг), відсутність татуювань і шрамів (опіків) на видимих частинах тіла. Роботодавець пропонує попереднє навчання, співбесіду й контракт на 4-6 місяців.

Для тих, хто надає перевагу віртуальним образам, а не живим людям, але все ж уміє і любить спілкуватися, підійде вакансія коментатора. Головні обов’язки: вчасно вирішувати спірні ситуації з клієнтами (як по електронній пошті, так і телефоном), писати коментарі на сайтах, в блогах, письмові відповіді на запити клієнтів. Серед головних вимог: вища освіта одного з провідних вишів Росії або України, абсолютна грамотність, досвід написання текстів та вміння працювати з великими обсягами інформації.

Одна з українських IT-компаній готова надати можливість спілкуватися по-китайськи тим, хто знає мову й хоче її вдосконалити, – в компанії відкрита вакансія менеджера по роботі з клієнтами зі знанням китайської мови. Головні вимоги – вища освіта, хороше знання мови, бажаний також досвід роботи на аналогічній посаді. Головні вимоги: підтримка клієнтів, спілкування з клієнтами за допомогою електронної пошти, чату й інших засобів зв’язку, участь у розвитку проектів.

Якщо ви вмієте і любите спілкуватися з дітьми, то вакансія спеціаліст дитячої кімнати – для вас. Робота в спортивно-оздоровчому комплексі передбачає контроль діяльності дітей у дитячій кімнаті, надання відвідувачам ввідної інформації, координацію і організацію уроків для дітей, володіння інформацією про дітей та їхніх батьків. Основні вимоги: середня освіта, знання англійської мови, досвід роботи з дітьми від 2-х років.

Джерело: Zik.ua
Розділи: Громадська думка

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути