chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

24 червня 2014 о 13:29

28-29 червня в заміському ресторанному комплексі «Розгуляєво» бізнес-портал “Дело” проведе фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

Фестиваль пройде у форматі виставки, де кожен бажаючий зможе оцінити, продегустувати та придбати уподобану продукцію. Серед учасників понад 80 українських компаній і брендів різних галузей – виробники взуття, одягу, побутової хімії, техніки, електроніка, товари для дому, продукти харчування і т.д.

Мета заходу – показати, що у вітчизняного виробника є безліч переваг в порівнянні з імпортними товарами. У нинішній економіко-політичної ситуації українцям важливо знати, що поряд з великою кількістю іноземних товарів є своє, рідне, зроблене якісно і з любов’ю.

В рамках фестивалю відбудуться тематичні виступи, тренінги, майстер-класи від представників великих українських компаній. Успішні підприємці, банкіри та представники провідних ЗМІ розкажуть про дієві механізми інвестування, кредитування, телевізійної реклами, маркетингу та побудови бренду. Розважальний комплекс «Розгуляєво» знаходиться на Столичному шосе, 70. Зона виставок і продажу працюватиме 28-29 червня з 12-00 до 19-00. Від метро «Видубичі» (перехід на трасі) – курсує маршрутне таксі на фестиваль. Вхід вільний.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути