chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

24 червня 2014 о 13:29

28-29 червня в заміському ресторанному комплексі «Розгуляєво» бізнес-портал “Дело” проведе фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»

Фестиваль пройде у форматі виставки, де кожен бажаючий зможе оцінити, продегустувати та придбати уподобану продукцію. Серед учасників понад 80 українських компаній і брендів різних галузей – виробники взуття, одягу, побутової хімії, техніки, електроніка, товари для дому, продукти харчування і т.д.

Мета заходу – показати, що у вітчизняного виробника є безліч переваг в порівнянні з імпортними товарами. У нинішній економіко-політичної ситуації українцям важливо знати, що поряд з великою кількістю іноземних товарів є своє, рідне, зроблене якісно і з любов’ю.

В рамках фестивалю відбудуться тематичні виступи, тренінги, майстер-класи від представників великих українських компаній. Успішні підприємці, банкіри та представники провідних ЗМІ розкажуть про дієві механізми інвестування, кредитування, телевізійної реклами, маркетингу та побудови бренду. Розважальний комплекс «Розгуляєво» знаходиться на Столичному шосе, 70. Зона виставок і продажу працюватиме 28-29 червня з 12-00 до 19-00. Від метро «Видубичі» (перехід на трасі) – курсує маршрутне таксі на фестиваль. Вхід вільний.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути