chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбудеться фестиваль вогню

05 червня 2013 о 15:30

14 червня о 20:30 на Русанівській набережній  відбудеться фестиваль вогню – KyivFireFest. На киян та гостей столиці чекатимуть вогняні інсталяції та шоу на воді.

Вхід безкоштовний, повідомляє сайт КМДА.

15 червня о 17:00 на Співочому полі, що у Печерському ландшафтному парку, для гостей свята організують майстер-класи, виступи колективів та ярмарок реквізиту. Вартість квитка – 25 грн.

О 21:00 розпочнеться гала-шоу, у рамках якого артисти з Франції, Швейцарії, Болгарії, Бельгії, Угорщини та країн СНД здивують феєричними виставами з вогнем.

Справжнім сюрпризом стане виступ артиста з Німеччини – Генрі Хота.

Слід зауважити, що Київський фестиваль вогню – найяскравіша подія року, яка подарує глядачам можливість насолодитися неповторним вогняним шоу за участю кращих театрів і сольних виконавців з усього світу.

Фестиваль проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути