chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні створено новий всюдихід

25 червня 2014 о 16:00

Про це повідомляє «Автоцентр». На виставці «СТТ 2014» в Москві КрАЗ показав нове самохідне шасі КрАЗ Н27.3ЕХ (8×8). Машину відрізняє незвичайне для КрАЗ компонування — двигун знаходиться позаду кабіни.

Вантажопідйомність шасі становить 27 т, що дозволяє монтувати на нього важке обладнання для будівельного та нафтогазового комплексів. Вже на третій день виставки шасі було продано одному з російських машзаводів для встановлення потужного кранового обладнання. В якості силового агрегату використаний 8-циліндровий двигун ЯМЗ-7511 потужністю 400 к.с., що працює з одноосним зчепленням ЯМЗ-184 і коробкою передач ЯМЗ-2391.

А ось «обличчя» у нового всюдихода виявилося з азіатськими рисами. Кабіна Hubei RDGD купувалася у китайських партнерів. КрАЗ хвалять за хорошу ергономіку і огляд, який досягається завдяки широкому лобовому склу, низьку посадку для зручності розташування над дахом різного обладнання.

Результати участі КрАЗ в московській виставці показали, що, незважаючи на складні політичні стосунки між країнами, українська вантажна техніка все ще затребувана в Росії, зазначає видання.

Джерело: ilife-news.com
Розділи: Суспільство