chrome firefox opera safari iexplorer

10 жіночих звичок, що відштовхують чоловіків

29 липня 2014 о 17:30

10 поганих жіночих звичок, що відштовхують чоловіків

1. Недоглянуті. 
Є жінки, які приводять себе в бездоганний вигляд тільки заради якихось особливих приводів, наприклад, походу в клуб або на весілля знайомих. А в своєму повсякденному житті вони не витрачають навіть мінімальних сил на те, щоб виглядати привабливо і сексуально. Вони звикли обходитися самим мінімумом засобів, щоб підкреслити свою жіночність. Така байдужість до себе може свідчити про низьку самооцінку жінки, а це якраз те, що не робить її більш привабливою в очах чоловіків.

2. Неприступність 
Жінка, яка любить зводити бар’єри між собою і чоловіками часто втрачає у своїй привабливості. Навіть найяскравіша красуня ризикує нарватися на негативну реакцію у чоловіків, якщо вона спілкується з примусу, не схильна до флірту, всіляко демонструє байдужість до співрозмовника. Буває, що таким чином жінка дає зрозуміти, що їй нецікавий той чи інший чоловік, який намагається з нею познайомитися, але коли це систематичний елемент поведінки, це загрожує жінці не найкращою репутацією серед чоловіків.

3. Вульгарність. 
Навіть не найвимогливішого чоловіка може відштовхнути жіноча вульгарність. Як правило, вона виражається в дешевому і зухвалому зовнішньому вигляді, крикливості, хамських інтонаціях в голосі, лихослів’ї, бажанні фліртувати одночасно з кількома чоловіками, занадто відвертих розмовах про секс.

4. Згубні пристрасті 
Якщо жінка хоче бути привабливою в очах достойного чоловіка, їй навряд чи варто зловживати курінням, пристрастю до алкоголю і вже тим більше наркотиків. Мало, хто з чоловіків захоче мати таку матір для своїх майбутніх дітей.

5. Прилюдне прихорошування
Це одна з найпоширеніших звичок. І начебто немає нічого крамольного в тому, щоб дістати косметичку і швиденько поправити макіяж, однак саме цей жест знімає з жінки покрив таємничості і ідеальності, показуючи, що її краса сотворена не тільки природою.

6. Надмірна сексуальність 
Чоловіки, незважаючи на деяку поверховісь, в певних випадках виявляють більшу проникливість. Наприклад, коли жінка прагне до зайвої сексуальності, і надто старанна в цьому питанні, що часто виражається у надмірній манірності, дуже облягаючому одязі, спокусливій поведінці в неналежних випадках, то чоловіки відразу інтуїтивно розуміють – якщо так сильно намагається здаватися сексуальною, значить, вона не сексуальна.

7. Непунктуальність 
Так повелося, що жінкам непункутальность на відміну від чоловіків прощається набагато частіше. І чоловік не буде сильно дутися, якщо жінка спізниться на побачення. Але якщо це набуде регулярний характер, жінці буде складно знайти людину, яка не буде відчувати від цього роздратування.

8. Постійне скиглення 
Якщо жінка часто скаржиться на свою роботу, на подруг, на погані магазини, на перукарок з салону краси і на тисячі інших речей з нею зав’яне навіть самий оптимістично налаштований чоловік. Нікому не хочеться перебувати поруч з людиною, готовою супиться через будь-яку дрібницю.

9. Небажання розвиватися 
Багато жінок з часом звикають до того, що в їх житті крім магазинів і салонів краси нічого немає. Все їх життя проходить від одного торгового центру до іншого, при цьому вони анітрохи не дбають про своє особистісне зростання. З такою жінкою можна закрутити легкий роман, але пов’язувати життя з людиною, яка нічого не знає і нічим крім шоппінга не цікавиться, захоче не кожен чоловік.

10. Користолюбство 
Якщо жінка починає без угаву розмовляти про гроші і проявляти незвичайний інтерес до фінансової заможності чоловіка, це насторожить будь-якого, і тим більше багатого. По-перше, розмови про гроші – це неважливо, а по-друге, справжній чоловік сам подбає про те, щоб жінка ніколи ні в чому не потребувала.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути