chrome firefox opera safari iexplorer

«Радіо 24» розпочало мовлення у зоні АТО

28 липня 2014 о 14:34

Інформаційна радіостанція «Радіо 24» відновила мовлення на міста, розташовані у зоні проведення антитерористичної операції, зокрема у Донецьку, Горлівці та Луганську.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацради з питань радіомовлення та телебачення, повідомляє Zaxid.net.

Мовлення на окуповані міста здійснюється з території, що контролюється українськими військовими і за їхньої безпосередньої підтримки.

«Такий черговий прорив інформаційної блокади дуже необхідний у час, коли в регіоні мовлять неправдиві пропогандистські телеканали та радіостанції Російської Федерації. Ми вдячні всьому колективу «Радіо 24» за справді патріотичні вчинки, які дозволили українцям на захоплених терористами територіях отримувати оперативну і чесну інформацію та новини вітчизняного мовника. Це ще одна перемога в інформаційній війні проти недостовірного російського новинного контенту», — зазначається у повідомленні Нацради.

Інформаційне мовлення «Радіо 24» здійснюється на ультракоротких хвилях 107.9 FM (Луганськ) і 96,5 FM (Донецьк).

«Радіо 24» зможе забезпечити людей оперативною і правдивою інформацією в зручному форматі кожні 15 хвилин. У цей важкий час надзвичайно важливо вистояти як на полі реального, так і інформаційного бою. Адже ми всі мали змогу побачити, які руйнівні наслідки може мати викривлення інформації з метою пропаганди», — заявив Роман Андрейко, гендиректор ТРК «Люкс», до складу якої входить «Радіо 24».

Раніше Нацрада закликала телерадіоорганізації збільшити інформаційне мовлення, особливо у східних регіонах України, та обмінюватися програмами і передачами між собою з метою якнайширшого інформування населення про перебіг подій в нашій державі і за її межами.

Нагадаємо також, що орієнтовно через місяць медіахолдинг «1+1» має намір почати роботу англомовного телеканалу Ukraine Today, розрахованого на мовлення для закордону.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути