chrome firefox opera safari iexplorer

СБУ радить українцям готуватися до життя у нових умовах

30 липня 2014 о 14:23

У Службі безпеки України рекомендують українцям готуватися жити в умовах постійної терористичної загрози.

Про це в ефірі «5 каналу» заявив заступник голови СБУ Віктор Ягун, передає Укрінформ.

«Служба безпеки довела, що у диверсійних групах, захоплених у Дніпропетровську, Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові та навіть у Києві, були особи, які підозрювалися у причетності до злочинів на території Донецької та Луганської областей, були за завданням направлені в інші регіони України. Найбільше вони цікавлять регіони, які межуть з Донецькою та Луганською областями... Це Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя», — зазначив Ягун.

За його словами, «це досить небезпечна ситуація і, на жаль, у нашому суспільстві слід готуватися жити в таких умовах, в яких воно зараз знаходиться. Тобто стежити за оточенням, стежити за тим, де вони знаходяться».

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути