chrome firefox opera safari iexplorer

Туристично-наметовий Майдан треба перетворити на Майдан громадської дії

04 липня 2014 о 15:34

Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко закликав киян розпочати дискусію про те, яким надалі повинен бути Майдан за формою і за змістом.

Про це він написав у своїй сторінці на Facebook.

«Ще кілька місяців такої діяльності нинішнього Майдану, слово «майдан» із героїчного стане фарсовим. Ставлення до журналістів, мовна й загалом щоденна культура мешканців, участь у рейдерських справах... все це сьогодні рівно протилежне до поведінки учасників Майдану листопаді 2013 — лютому 2014! Очевидно, що перетворення нинішнього туристично-наметового Майдану на Майдан громадської дії — це справа і більшості киян, які були в епіцентрі акцій протесту. Нині кияни — заручники поведінки кількох сотень нинішнього майдану. Тож пропоную розпочати загальну розмову про таке, яким повинен бути Майдан і за формою, і за змістом!», — написав політик.

Розділи: Думка читачів

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути