chrome firefox opera safari iexplorer

Українці здобули перші перемоги на міжнародному боксерському турнірі у Китаї

16 липня 2014 о 14:10

У Китаї проходить Міжнародний боксерський турнір China International Open Boxing Tournament-2014, на якому перші перемоги отримали українські спортсмени Огнеслав Іщенко та Геворг Манукян. Про це 16 липня повідомили у прес-службі Мінмолодьспорту України.

При чому підкреслено, що українські боксери здобули дві перемоги у перший змагальний день.

«Першу звитягу для нашої команди приніс лідер національної збірної у ваговій категорії до 60 кг Огнеслав Іщенко. За одностайним рішенням суддів Огенеслав здолав філіппінського боксера Жанеля Контасіо. Перемога у першому колі змагань дозволила нашому боксеру пробитися до вісімки найсильніших, де він зустрінеться з господарем змагань – китайцем Вонг Лей», — зазначили у спортивному відомстві.

Також у прес-службі відомства повідомили, що Геворгу Манукяну (91 кг) для звитяги над англійцем Даніелем Вільямсом знадобилося лише два раунди. По завершенню другої трихвилинки англієць відмовився продовжувати бій. На стадії ¼ змагань Геворг зустрінеться з представником Китаю Ксуанксуан Вонгом.

Джерело: 5.ua
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути