chrome firefox opera safari iexplorer

Для українців відкриють ще дві державні резиденції

14 серпня 2014 о 14:56

Державне управління справами відкриває для рекреацій та відвідування резиденції «Залісся» на Київщині та "Синьогора" в Карпатах.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби президента.

Відтепер охочі матимуть можливість відвідати з екскурсіями кожну з резиденцій.

У рамках візитів організовуватиметься культурно-пізнавальний відпочинок, орнітологічний туризм, відпочинок на рекреаційних майданчиках, огляд інтер’єрів режимних об’єктів, святкові екскурсії, прогулянки верхи на конях.

Крім того, відвідувачі «Залісся» зможуть спостерігати диких тварин на території заповідника, організовувати любительську та спортивну риболовлю у межах затверджених граничних лімітів. Для відвідувачів «Синьогори» також буде відкритою канатна дорога.

На території резиденцій відпочиваючі матимуть право використовувати власну фото-, відеотехніку, проводити кіно-, фото-, аудіо та відеозйомку.

Відвідувачів буде супроводжувати екскурсовод або інша відповідальна особаї.

Замовлення на проведення екскурсій з відвідуванням режимних об’єктів прийматимуться не пізніше, ніж за дві доби до дати відвідування.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути