chrome firefox opera safari iexplorer

Під кінець тижня в Україну прийде прохолода

11 серпня 2014 о 12:23

З понеділка по четвер ще пануватиме спекотна повітряна маса з температурою повітря +30 +37 градусів. Лише в західних областях з вівторка повітря стане свіже, близько +25 +29 градусів.

15 серпня похолодання посилиться до +22 +26 градусів, а протягом 16-17 серпня спека почне істотно слабшати, за винятком південної частини та південного сходу України. 

Про це пише сайт opogode. 

Суха погода домінуватиме, однак локальні дощі найбільш ймовірні у західних областях, а 15 серпня там пройдуть сильні зливи з грозами, градом та шквалами. 

16 серпня в західній частині та на півночі України буде пануватиме холодний атмосферний фронт із заходу Європи, який зумовить дощі та припинення спекотної погоди. 

У Києві протягом тижня переважатиме висока температура повітря, проте 16 серпня почнеться послаблення спеки на 4-10 градусів. Грозові дощі найбільш можливі 16 серпня, з градом та шквалами. Різка зміна погоди з суттєвими коливаннями атмосферного тиску може негативно вплинути на стан здоров’я людей із проблемами артеріального тиску, судин та серця.

Джерело: УНІАН
Розділи: Довкілля

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути