chrome firefox opera safari iexplorer

Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Київ – Ужгород

06 серпня 2014 о 13:40

Для задоволення потреб населення Укрзалізниця призначила додатковий поїзд Київ – Ужгород – Київ.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Як вказано, із Києва додатковий поїзд № 207К/207Л Київ – Ужгород вирушить 8 серпня о 17:30 та прибуде до Ужгорода наступного дня о 9:31. У зворотному напрямку поїзд вирушить 10 серпня о 13:21 та прибуде до столиці України о 6:17.

№ 207К/207Л Київ – Ужгород робитиме зупинки на станціях Козятин-1, Вінниця, Хмельницький, Підволочиськ, Тернопіль, Злочів, Львів, Стрий, Сколе, Славське, Лавочне, Воловець, Свалява, Карпати, Мукачеве та Батьово.

Залізничники постійно здійснюють аналіз попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом і з урахуванням власних можливостей (наявності вільного рухомого складу, пропускної здатності вокзалів та ін.) призначають додаткові поїзди та збільшують кількість вагонів у цілорічних поїздах.

Джерело: Страйк
Розділи: Туристичні новини

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути