chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні інформацію про усіх героїв АТО зібрали на одному сайті

19 серпня 2014 о 17:45

В Україні для того, щоб зібрати і систематизувати інформацію про усіх героїв АТО, яким вже зараз потрібна допомога, почав роботу сайт atoheroes.org .

«Кожна наша гривня сьогодні потрібна цим мужнім хлопцям. З початку антитерористичної операції поранено більше 1430-ти українських військових. Багато з них зараз у важкому стані, і наша фінансова підтримка може врятувати їм життя», — кажуть організатори проекту.

Українцям пропонують також допомогти проекту: додавати інформацію про поранених (розділ «Додати героя»), перевіряти номери карток, комунікувати з волонтерами, які відвідують хлопців у шпиталях і оновлювати інформацію на сайті. Для цього необхідно зв'язатися з адміністраторами через панель «Контакти».

Як повідомляв «Обозреватель», у ніч на 19 серпня командир батальйону Національної гвардії «Донбас» Семен Семенченко отримав осколкове поранення в бою під Іловайськом.

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що комбата «Донбасу» було поранено у стегно і спину в результаті розриву міни.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути