chrome firefox opera safari iexplorer

Київський суд повернув Зелений театр у власність міста

05 вересня 2014 о 11:18

За рішенням суду Київське столичне товариство зобов'язане повернути у власність міста Зелений театр.
Господарський суд Києва зобов'язав Київське столичне товариство повернути у власність громади комплекс Зелений театр, що розташований на Парковій дорозі в Печерському районі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Як наголошується, в 2001 році рішенням Київради столичне товариство отримало вказаний комплекс площею 3 тисячі квадратних метрів в довгострокову оренду для створення культурно-розважального центру. Основною умовою договору було відновлення функціонування театру і ресторану для проведення різнопланових, презентаційних та розважальних заходів.

Але, як заявили в прес-службі прокуратури, орендар не виконав свої зобов'язання. В ході прокурорської перевірки було встановлено, що розважальний майданчик перебуває в аварійному стані, туалет закритий і завалений сміттям, а новий ресторан взагалі не побудований.

Прокуратура звернулася з позовом до суду, на сьогоднішній день всі позовні вимоги задоволені в повному обсязі.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути