chrome firefox opera safari iexplorer

Шкільні підручники тепер можна знайти в Інтернеті

08 вересня 2014 о 14:58

В Інтернеті запрацював Всеукраїнський репозитарій цифрового навчального контенту

Про це «Вголосу» повідомили в Інституті інноваційних технологій і змісту освіти України.

Як зазначила начальник відділення організації видання навчальної літератури Ольга Ніколюк, на порталі вже розміщено шкільні підручники для 1, 2, 3, 4, 5, 6 класів.

«Аби переглянути та скачати необхідний підручник, треба зареєструватися в Центрі освітніх комунікацій», – сказала фахівець.

Згодом у репозитарії будуть опубіковані державні стандарти, навчальні програми, посібники для вчителів, робочі зошити, зразки найкращих розробок вчителів.

«У час, коли електронна інформація швидко розвивається, ми намагаємося не відставати, – підкреслила начальник відділення. – Вже найближчим часом на порталі з’являться дидактичні, навчально-методичні матеріали у різних цифрових форматах».

Джерело: Вголос
Розділи: Новини освіти

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути