chrome firefox opera safari iexplorer

Тарифи на комунальні послуги для українців зростуть втричі

16 вересня 2014 о 10:40

Тарифи на житлово-комунальні послуги будуть і далі підвищуватися. 

Про це стало відомо на нараді Мінсоцполітики, на якому вирішували, як врятувати від такого подорожчання незахищені верстви населення, передає ТСН. 

Як наголошується, підвищення вартості комунальних послуг, згідно з постановою Кабміну, буде здійснюватися поетапно. 

Після першого такого етапу, 1 липня, на 40% вже збільшилася вартість теплової енергії. 

Підняття тарифів на комунальні послуги, згідно з постановою Кабміну, планують переглянути на 40% з першого травня 2015 року та двох наступних років в середньому на 20%. Представники Мінсоцполітики виправдовуються тим, що в деяких регіонах країни тарифи на житлово-комунальні послуги не переглядалися з 2006-го року.

Джерело: expres.ua
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути