chrome firefox opera safari iexplorer

Із Києва до Ужгорода й Івано-Франківська пустять додаткові потяги

20 жовтня 2014 о 11:02

Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») на період осінніх шкільних канікул призначила два додаткові поїзди, що з’єднують столицю України з Ужгородом та Івано-Франківськом, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.

Зокрема, додатковий поїзд № 239/207 за маршрутом Київ — Ужгород вирушатиме 24 жовтня о 19:54 і прибуватиме до Ужгорода наступного дня о 6:17. У зворотному напрямі поїзд вирушатиме 26 жовтня о 13:21 і прибуватиме до столиці о 6:17. 

Поїзд курсуватиме із зупинками, зокрема, на станціях Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Львів, Стрий, Славське, Воловець, Свалява і Мукачеве. 

Додатковий поїзд № 269/219 за маршрутом Київ — Івано-Франківськ відправиться в рейс 24 жовтня о 22:23 і прибуде до Івано-Франківська об 11:37. У зворотному напрямі поїзд відправиться 26 жовтня о 20:00 і прибуде в столицю о 9:01. 

Поїзд курсуватиме із зупинками, зокрема, на станціях Козятин, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і Львів. 

У повідомленні відзначається, що продаж квитків на вищезазначені поїзди вже відкрито у всіх залізничних касах і в онлайн-системі бронювання і купівлі проїзних документів booking.uz.gov.ua.

«Укрзалізниця» постійно аналізує попит пасажирів на перевезення залізничним транспортом і з урахуванням власних можливостей (наявності вільного рухомого складу, пропускної спроможності вокзалів) призначає додаткові поїзди і збільшує кількість вагонів у цілорічних поїздах», — повідомляє прес-служба. 

Довідка УНІАН. Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») — орган управління залізничним транспортом загального користування, здійснює централізоване управління процесом перевезень у внутрішньому і міждержавному сполученнях, регулює виробничо-господарську діяльність залізниць.

Джерело: УНІАН
Розділи: Туристичні новини

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути