chrome firefox opera safari iexplorer

Цієї ночі може піти перший сніг у центрі і на півдні України

23 жовтня 2014 о 18:24

Синоптики прогнозують перший сніг у деяких регіонах центральної і південної України. Також сніговий покров найближчими днями з'явиться у Карпатах.

Про це інформує начальник відділу метеорологічних прогнозів «Укргідрометеоцентру» Людмила Савченко.

«Перший сніг в Україні буде вже найближчої ночі і завтра вдень, 24 жовтня, а також, можливо у ніч на 25 жовтня. Сніг очікується у Прикарпатті, частково на територіях центральних і південних областей», — розповіла вона.

Савченко уточнила, що на Півдні сніг може випасти у північних районах Одеської, Миколаївської і Херсонської областей.

Як повідомлялося, 24-26 жовтня на акваторії та узбережжі Чорного та Азовського морів очікуються складні погодні умови: посилення швидкості вітру до 19-24 м/с, пориви 25-30 м/с, висота хвиль на Чорному морі 30-40 дм, на Азовському 13-20 дм; спостерігатимуться згінно-нагінні явища (спади і підйоми рівня води біля берегів водойми — Gazeta.ua).

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Довкілля

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути