chrome firefox opera safari iexplorer

П'ятеро найбагатших в Україні спортсменів презентують лиш два види спорту

18 грудня 2014 о 18:12

Боксер Володимир Кличко продовжує впевнено лідирувати в рейтингу українських спортсменів-багатіїв. У 2014 році В.Кличко провів два поєдинки. У квітні він легко впорався з австралійцем Алексом Леапаї, а в листопаді здолав болгарина Кубрата Пулєва. За це український чемпіон поповнив свої заощадження на 13 мільйонів доларів. Ще близько чотирьох він традиційно отримав на рекламі мережі німецьких фітнес-клубів та безалкогольного пива.

На другому місці списку розташувався півзахисник петербурзького “Зеніту” і збірної України Анатолій Тимощук з доходом у 3,7 млн доларів.

Третю і четверту позицію розділили центровий “Фінікса” Олексій Лень та чемпіон світу, боксер Василь Ломаченко. Їхні заробітки за рік склали 3,6 млн доларів.

П'ятірку найбагатших українських спортсменів замкнув півзахисник київського “Динамо” і збірної України Андрій Ярмоленко — 2,8 млн доларів.

Нагадаємо, що раніше Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBО, IBO /IBF і журналу “The Ring Magazine” Володимир Кличко увійшов до сотні найбільш високооплачуваних спортсменів планети.