chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні сильно похолодає

01 грудня 2014 о 18:00

У вівторок в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині країни очікується суха погода. Місцями у західних областях, у Криму та в Карпатах можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі становитиме -20…+2 градуси, вдень -11…+6. Вітер змінний, переважно східних, північних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-9 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі градусники покажуть до -16…-10, вдень температура – від -9 до -3 градусів. Вітер східний і північно-східний, 1-4 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями, в регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14…-1 градус, вдень повітря прогріється до 8…+1. Вітер східний та північно-східний, 2-9 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Севастополі, Ялті вночі можливий невеликий дощ зі снігом. Уночі температура повітря буде коливатися в межах -5…+1 градуса. Денна температура повітря становитиме від -3 до +6. Вітер східних і північно-східних напрямків, 2-9 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі температура повітря -20…-12 градусів, денна становитиме -11…-6. Вітер північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону без опадів. У Закарпатській та Чернівецькій областях можливий дрібний сніг. Температура повітря вночі опуститися до -8…+2 градусів, удень стовпчики покажуть -4…+4. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У Карпатах – увесь день небо буде хмарним, у регіоні вранці очікується дрібний сніг, якому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, але у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вночі до -1…0, вдень – до +2 градусів. Вітер переважно північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть -14…-4 градуси, вдень – до -6…-1. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с.

Джерело: Соцпортал
Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути