chrome firefox opera safari iexplorer

Радник Голови СБУ може очолити український футбол?

16 січня 2015 о 13:07

Під час позачергового конгресу Федерації футболу України 6 березня відбудуться перевибори президента організації. За даними сайту MatchDay, що посилається на власні джерела інформації, на виборах глави ФФУ може балотуватися колишній директор Місцевих організаційних комітетів Євро-2012 і Євробаскет-2015, а нині радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Сам він від коментарів на цю тему відмовився, не підтвердивши, але і не спростувавши інформацію. «Не коментую. Так і напишіть», — сказав Лубківський.

З вересня 2012 року посада голови українського футболу закріплена за колишнім гравцем донецького Шахтаря й київського Динамо Анатолієм Коньковим.

Раніше свої кандидатури на пост президента ФФУ висунули колишній голова всеукраїнської профспілки футболістів України Олег Печерний та керівник виконкому Федерації футболу Львівської області Ярослав Грисьо.

Нагадаємо, Маркіян Лубківський був директором з організації Євробаскету-2015 і Євро-2012, а у вересні минулого року став радником голови СБУ.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути