chrome firefox opera safari iexplorer

У столичному метро з'явиться оновлена схема ліній

17 січня 2015 о 11:24

У деяких потягах столичного метрополітену з наступного тижня можна буде побачити тестову версію нової схеми ліній метро. Про це повідомив дизайнер Ігор Скляревський, передає Радіо Свобода.

«Ми будемо збирати відгуки пасажирів про те, наскільки зручною вона їм здається. Можливо, якісь будуть пропозиції, і тоді будуть внесені деякі зміни. А через деякий час в усіх потягах з’явиться нова схема. Від старої вона відрізняється як день і ніч. Більш інформативна, окрім метро і міської електрички на ній будуть швидкісні трамваї і транспорт до аеропорту. Вона більш читабельна, має більший розмір тексту, з нею зручніше будувати маршрут, назви станцій розташовані безпосередньо до лінії позначок, а не як трапилося», – зазначає Скляревський.

Він та команда активістів з організації «Агенти змін» безкоштовно розробили нову схему метро, а також міської електрички.

094082D0-2469-4051-AD23-74079B7985D4_w640_r1_s_cx0_cy27_cw0

Джерело: kiev.unian.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути