chrome firefox opera safari iexplorer

Від російських товарів повністю відмовилася перша торгова мережа

30 січня 2015 о 14:14

З 1-го лютого українська торгова мережа «Рукавичка» вирішила припинити продаж російських товарів.
«Керівництво компанії вирішила заблокувати прийом російських товарів та дало доручення працівникам щодо подальшого виявлення та вилучення торгових марок російського походження, замаскованих під товари з українським чи іноземним штрих-кодом», — йдеться у повідомленні компанії.

В компанії зазначають, що виведення російських товарів з продажу – це принципова позиція керівництва мережі.

«Просимо зрозуміти, що заміна російської продукції європейськими аналогами може вплинути не лише на якість, але й вартість товару. Та ці кошти вже не поповнюватимуть кишені тих, хто закуповує зброю проти українців», — йдеться у заяві мережі.

Як відомо, раніше супермаркети Львова розпочали маркування товарів російського виробництва. Наприкінці року столичні супермаркети також зобов'язали маркувати товари з РФ.

А у Дніпропетровську молодь провела низку флешмобів «російське вбиває».

Джерело: life.pravda.com.ua
Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути