chrome firefox opera safari iexplorer

Активіст бореться з машинами на зупинках глузливими наклейками. ФОТО

10 лютого 2015 о 16:55

Столичний мешканець Констянтин Андріюк вирішив боротися з водіями, які паркуються на зупинках громадського транспорту глузливими наклейками. Про це пише «Наш Киев».

На лобове скло машин-порушників активіст розклеював наклейки у вигляді знака зупинки, де вказано номер маршруту і напис «Паркуюсь на зупинці! Працюю маршрутним транспортом!».

Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn

Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn


Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn

Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn


Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn

Фото з Facebook Kostyantyn Takyy Odyn

Водії столичних тролейбусів такій ініціативі зраділи, а перехожі майже не реагували, відзначає видання.

«Що в головах наших людей, які паркуються просто під знаком зупинки маршрутного громадського транспорту? Мабуть, зовсім не пункт ПДР 15.9. І точно не повага до оточуючих, до пасажирів, до водіїв тих маршрутних транспортних засобів. Євроінтеграція, нова країна… на жаль, цього всього я не побачив упродовж тих кількох годин акції, яку влаштував на довгій зупинці біля станції метро „Петрівка»", — написав Яндріюк у Facebook.

11 травня

Інші дати
11 травня відзначають:
  • Всесвітній день мігруючих птахів.
  • Міжнародний день астрономії.
Розгорнути
Народився Володимир Огієвський
(1890, с. Крапивна, Росія - 1979) - український вчений в галузі радіотехніки. Під його керівництвом створено першу в Україні радіомовну станцію.
Розгорнути
Народився Григорій Гельфандбейн
(1908, м. Херсон - 1993) – український літературний критик, публіцист, дослідник української літератури та театру. Автор книги "Молода поезія", біографічних нарисів про українських артистів "Д. І. Антонович", "І. О. Мар’яненко".
Ну що б, здавалося, слова... Слова та голос — більш нічого. А серце б’ється — ожива, Як їх почує!.. Знать, од Бога І голос той, і ті слова Ідуть меж люди! . . . . . . . . (Тарас Шевченко)
Розгорнути