chrome firefox opera safari iexplorer

До травня львівські музеї на вихідних пускатимуть сім’ї на екскурсії безкоштовно

27 лютого 2015 о 19:17

Музеї міста Львова з 1 березня до 1 травня, у рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей», пропонують для сімей цікаві та корисні для особистого й дитячого розвитку програми.

«У ці весняні дні, коли усе навколо повертається до життя, ласкаво запрошуємо до музеїв Львова. Маємо надію, що програма, яку пропонуємо, сподобається як дітям, так і дорослим», – зазначила вчений секретар Державного меморіального музею Михайла Грушевського Софія Легін, передає прес-служба Львіської міськради.

Нагадаємо, що ініціаторами проекту є Львівська міськрада спільно з музеями Львова.

Проект розпочався з червня та триватиме до 1 травня 2015 року і передбачає безкоштовний вхід, екскурсію чи майстер-клас в окремо визначений музеєм вихідний день тижня для сім’ї з дітьми. Кількість учасників проекту – 28 закладів культури.

Кожний музей індивідуально пропонує час та програму проведення акції, з якою можна ознайомитися на сайті Туристично-інформаційного центру, офіційному туристичному сайті міста та на сторінці у Facebook.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Новини культури

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути