chrome firefox opera safari iexplorer

Київ через снігопад стоїть у 10-бальних заторах

05 лютого 2015 о 11:43

Вранці 5 лютого на дорогах Києва утворилися 10-бальні затори через сильний снігопад. Про це повідомляє ресурс «Яндекс. Пробки».

Рух ускладнений у центрі столиці, на Московському мосту, проспекті Перемоги, Повітрофлотському проспекті, вулиці Артема, Броварському проспекті, Московському мосту, бульварах Тараса Шевченка та Лесі Українки та багатьох інших вулицях.

Затори

Швидкість руху на багатьох дорогах не перевищує 5 км/год.

Також у столиці за ранок 5 лютого, за даними «Яндекс. Пробки» вже сталося близько 2 десятків ДТП.

ДТП

Як повідомляє Еспресо.TV, через величезні затори на дорогах кияни йдуть до метро пішки.

Снігопад

Фото Еспресо.TV

Переважна більшість тротуарів, зокрема, на лівому березі міста, не розчищені. Снігоприбиральної техніки на дорогах не видно.

Фото Еспресо.TV

Фото Еспресо.TV

Державтоінспекція просить водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом.

Водіям вантажного транспорту рекомендують утриматися від руху містом та перечекати негоду біля постів ДАІ об’єктів дорожнього сервісу.

«Дотримуйтесь безпечної швидкості та дистанції, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, в умовах недостатньої видимості користуйтеся ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями», — радять у ДАІ.

Фото Еспресо.TV

Фото Еспресо.TV

Як відомо, Київська адміністрації заборонила вантажівкам в’їжджати до Києва через сильний снігопад.

На початку жовтня 2014 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що сніг узимку не стане для нього несподіванкою. Мовляв, влада робить усе, щоб місто, у разі сильних снігопадів, не було паралізоване, як це сталося декілька років тому.

Джерело: kiev.pravda.com.ua
Розділи: Суспільство