chrome firefox opera safari iexplorer

«Майкрософт Україна» виділить українським вишам ПО на пільгових умовах

04 лютого 2015 о 12:36

«Майкрософт Україна» надасть українським вищим навчальним закладам програмне забезпечення на пільгових умовах. Підписання рамкової угоди між Міністерством освіти і науки України та компанією «Майкрософт Україна» з метою сприяння реформі вищої освіти та створення умов для легального використання програмного забезпечення в адміністративних і навчальних процесах вузів відбулося у вівторок в Києві, повідомляє Інтерфакс.

«Підписаний документ дасть нашим вузам можливість отримати за низькою вартістю інноваційні сервіси», — заявив заступник міністра освіти і науки Андрій Гевко на брифінгу після підписання угоди.

В рамках цього документа «Майкрософт Україна» надасть університетам хмарний сервіс Office 365 безкоштовно, а інше програмне забезпечення, наприклад, операційну систему Windows, українські вузи зможуть отримати вдвічі дешевше, ніж раніше.

Компанія також візьме участь у перегляді навчальних програм для студентів технічних спеціальностей з метою їх кращої підготовки до ринку праці.

Джерело: life.pravda.com.ua
Розділи: Новини освіти

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути