chrome firefox opera safari iexplorer

Влада Криму націоналізувала Укртелеком

11 лютого 2015 о 11:34

«Державна Рада» Криму сьогодні, 11 лютого, прийняла рішення про націоналізацію підприємства «Укртелеком». За націоналізацію підприємства проголосували 65 «депутатів», передає агентство «Кримські новини».

З даною пропозицією перед депутатами виступив «глава» Криму Сергій Аксьонов. У своєму виступі він зазначив, що підприємство не перереєструвалося за законодавством Російської Федерації, а розрахунки велися в гривнях. Крім того, він послався на вчорашнє відключення зв'язку в Криму і у зв'язку з цим запропонував націоналізувати «Укртелеком». Присутні в залі «депутати» підтримали дану пропозицію.

Парламент Криму націоналізував також кримське майно мобільної «дочки» «Укртелекому» — компанії «ТриМоб».

Нагадаємо, вчора близько першої години ночі «Укртелеком», який належить структурам українського бізнесмена Ріната Ахметова, відключив зв'язок у Криму.

10 лютого в СКМ повідомили, що офіс «Укртелекому» в Криму захоплений озброєними людьми.

Джерело: ua.korrespondent.net
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути