chrome firefox opera safari iexplorer

Під час «перемир'я» на Донбасі загинули 64 українських військових

10 березня 2015 о 08:35

За весь час дії режиму припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Сході України загинули 64 українських військовослужбовців.

Про це повідомив президент Петро Порошенко в інтерв'ю Першому національному телеканалу в понеділок увечері. "Починаючи з режиму припинення вогню, з 15 лютого, загинули 64 військовослужбовці", — сказав глава держави.

Президент уточнив, що із загальної кількості загиблих 51 — це військовослужбовці Збройних сил України, 11 — Національної гвардії і по одному співробітнику МВС, Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, за словами Порошенка, за весь час проведення АТО на сході України загинули 1549 українських військовослужбовців.

15 лютого набула чинності перша і головна умова щодо виконання мінських угод від 12 лютого — негайне і всеосяжне припинення вогню на Донбасі.

26 лютого сили АТО почали перший етап відведення важких озброєнь з лінії розмежування на Донбасі.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути