chrome firefox opera safari iexplorer

Різке скорочення освітніх закладів – ще одна ціна кредиту МВФ

05 березня 2015 о 11:34

Скорочення вищих навчальних закладів із 802 до 317 і загальноосвітніх шкіл на 55 за рахунок їх об’єднання. Це один із пунктів, який входить до домовленостей України для отримання кредиту МВФ.

11 березня рада директорів МВФ має розглянути збільшення кредитування України, без якого нашій державі загрожує банкрутство.

Всі деталі угоди – що ж має виконати Україна — не розголошуються. Право публікації Меморандуму наша влада хоче надати МВФ. Навіть своїм однопартійцям-депутатам прем’єр Арсеній Яценюк не надав повну інформацію.

Як відомо, різке підвищення цін на електроенергію, а також газ, вільний курс долара, скорочення держслужбовців, підвищення пенсійного віку та багато іншого – теж вводяться із посиланням на домовленість з МВФ.

Джерело: 7dniv.info
Розділи: Освічена Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути