chrome firefox opera safari iexplorer

Смачні продукти для легкого схуднення

23 березня 2015 о 11:17

Кожній людині хочеться вживати смачненьке, але найчастіше воно не надто корисне для фігури. Проте, є ряд продуктів, які сміливо можна назвати смачними та дієтичними, адже вони допомагають схуднути.
Одним з найбільш популярних смачних продуктів для схуднення є грейпфрут. Цей продукт при регулярному вживання дозволить схуднути на 1,5 кілограма всього за два тижні.

Зелений чай також відомий як продукт, який сприяє схудненню. Окрім того цей напій володіє здатністю ефективно очищувати організм від різноманітних шлаків та токсинів
Допомогти схуднути здатна і звичайна чиста вода. Щоденне вживання достатньої кількості рідини дозволить активніше виводити з організму шкідливі речовини.

Гострі приправи, містять речовину капсацин, яка володіє здатністю пришвидшувати процес розщеплення жирових тканин в організмі та покращувати процес травлення загалом.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути