chrome firefox opera safari iexplorer

Які продукти карще вживати у спеку: поради дієтолога

10 липня 2012 о 12:12

За словами головного дієтолога МОЗ Олега Швеця, під час спеки потрібно збалансовано харчуватися. Про це він сказав під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

«У спеку потрібно збалансовано харчуватися, особливо людям, які страдають на хронічні захворювання. Потрібно менше вживати продукти, які містять солі», — сказав О.Швець.

За словами експерта, найбільш прийнятними для організму у спеку є овочі, фрукти, злакові та риба. Він наголосив на тому, що варто обмежувати вживання продуктів насиченими жирами (наприклад м’ясо птиці).

28 лютого

Інші дати
Народився Памфіл Юркевич
(1826,с .Ліпляве Черкаська область – 1874) – український філософ і педагог. Автор «філософії серця» - вчення про людину як вільну, індивідуальну, конкретну й відповідальну істоту.
«…Розум править, кермує, панує, але серце породжує. Із глибини духа породжується любов». (Памфіл Юркевич)
Розгорнути
Народився Сергій Борткевич
(1887, с.Артемівка Харківсьа область – 1952) – український композитор, піаніст та педагог.
Розгорнути
Народився Степан Турчак
(1938, с.Мацьковичі, Польща -1988) - український диригент. Перший постановник творів українських композиторів, зокрема опер «Мамаї» і «Ярослав Мудрий», балетів «Камінний господар» і «Ольга».
Розгорнути