chrome firefox opera safari iexplorer

«Українські отамани» розгромили британців у Всесвітній серії боксу

13 березня 2015 о 12:02

Боксерський клуб «Українські отамани» розгромив «Британські левові серця» в рамках 9-го туру Всесвітньої серії боксу (WSB) Матчева зустріч відбулася у Лондоні 12 березня. 
Відеотрансляцію боїв дивіться 13-го березня о 21:30 на каналі 2+2 та онлайн на ТСН Проспорт. Початок — 21:30.
Матч завершився з рахунком 4:1. Ще до початку зустрічі «отамани» повели у рахунку. Британський боксер, який був заявлений у вазі до 49 кг, не пройшов медогляд. Таким чином Хасанбой Дусматов виграв свій бій без бою. Цікаво, що для нашої команди це перша перемога в останніх чотирьох матчах. Востаннє «отамани» перемагали 13 лютого «Алжирських пустельних яструбів», а потім були поразки від Росії (0:5), Куби (2:3) і Мексики (0:5). Тож, вмикайте сьогодні трансляцію, щоб побачити яскраві моменти боїв, палку підтримку наших «отаманів» в Лондоні і черговий гопак Норматова! Нагадаємо, що у першому бою «Українські отамани» перемогли британців із рахунком 3:2.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути