chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні «Українські отамани» битимуться з росіянами в Москві

31 березня 2014 о 14:31

Сьогодні,31 березня, відбудеться бій ¼ фіналу Всесвітньої серії боксу між «Українськими Отаманами» та командою Росії. Перший поєдинок відбудеться в Москві. Початок битви о 19:30. Пряму трансляцію покаже 2+2.

Розклад боїв:

  • Вагова категорія до 49 кг: Хасанбой Дусматов — Давид Айрапетян
  • Вагова категорія до 56 кг: Микола Буценко — Володимир Нікітін
  • Вагова категорія до 64 кг: Денис Беринчик — Раджаб Бутаев
  • Вагова категорія до 75 кг: Дмитро Митрофанов — Артем Чеботарьов
  • Вагова категорія до 91 кг: Сергій Корнєєв — Євген Тищенко

Матч-відповідь відбудеться 4-го квітня в Донецьку.

Один з лідерів «Українських отаманів» Денис Берінчик так прокоментував сьогоднішній поєдинок:

«Спорт окремо від політики – це утопія, якої важко досягти. Насправді, спорт перетинається з політикою дуже часто і не тільки зараз, але і на попередніх чемпіонатах, на Олімпіадах. Це протиборство інтересів держав і, звичайно, кожен хоче, щоб саме його прапор було піднято після змагань. Існує багато підводних каменів, але наша справа тренуватися, виходити на ринг і перемагати»,-сказав він.

Також Берінчик додав: «Росія – серйозний суперник. Про спортсменів своєї ваги можу сказати, що мені буде цікаво зустрітися з ними, і це буде важкий і захоплюючий поєдинок. Один з хлопців чемпіон Європи, з іншим вже доводилося зустрічатися в 2013 році і тоді я програв, але я готовий вийти на ринг і зробити все можливе, щоб показати гідний рівень на будь-якій території».

«Ми байдужі до політики, і я не знаю, чому росіяни не хотіли їхати в Київ через ці політичні перипетії. Для мене важливо показати на рингу красивий бокс», – цитує спортсмена boxingnews.com.ua.

Нагадаємо, росіяни відмовились боксувати з українцями в Києві, мотивуючи це тим, що в Україні, начебто, панують антиросійські настрої.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути