chrome firefox opera safari iexplorer

Український оркестр перетворить Майкла Джексона та Адель на танго

31 березня 2015 о 12:14

Віртуоз-оркестр Kiev Tango Project підготував нову програму, в рамках якої в форматі стилю танго будуть обіграні класичні, поп- і рок-хіти. Переробці піддалися композиції таких виконавців, як Адель, Майкл Джексон, Nirvana, Eagles, Рішар Гальяно.

Крім того, до програми увійдуть твори традиційного аргентинського танго та авторські твори Астора П'яццоли. Частиною задуму Kiev Tango Project є також шоу-складова. Для участі в програмі залучені актори-ведучі, які будуть в перервах між номерами в інтерактивному режимі знайомити глядачів з історією танго та його окремих виконавців.

Музиканти Kiev Tango Project також постануть на сцені не лише в якості інструменталістів. Протягом декількох місяців музиканти навчалися театральній майстерності та різним трюкам: підйом контрабаса на метрову висоту в процесі гри на ньому, гра на бандонеоні в русі та ін.

Концерт-презентація програми Kiev Tango Project відбудеться 3 квітня в київському Будинку офіцерів. Це перший великий виступ оркестру в цьому році. За чотири роки існування колектив встиг виступити в Німеччині, Австрії, Голландії, Франції та Сінгапурі, а в 2014-му проїхався з великим гастрольним туром Китаєм. В Україні музиканти виступали на фестивалях «Джаз Коктебель» і «Країна Мрій», а також дали кілька аншлагових сольних концертів у Національній філармонії.

Джерело: Сultprostir.UA
Розділи: Новини культури

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути