chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві пройде І Всеукраїнський туристичний фестиваль «У гості до українців»

16 квітня 2015 о 13:09

Гастрономічний, весільний, дитячий, медичний, активний, зелений, сакральний — ці та інші види туризму будуть представлені на І Всеукраїнському туристичному фестивалі «У гості до українців», який відбудеться 30-31 травня на території Ботанічного саду ім.Фоміна у Києві.

Про це «Рідній країні» повідомили організатори фестивалю - Інформаційний портал «Добрі новини з України» та «Світ Рукоділля/Т.Р.Е.Н.Д».

Уперше за 23 роки незалежності України на одному великому майданчику зберуться суб'єкти вітчизняної туристичної сфери 22-х областей країни: туроператори, турагенції, готелі, санаторії, ресторани, табори, громадські спілки, культурні об'єднання, етнокомлекси, музеї, заповідники, тощо.
Головна ідея заходу — зближення й об'єднання українців та представників різних народностей, які проживають на території України, через підвищення культури подорожі всередині країни.

Мета заходу — презентувати туристичний потенціал 22-х областей України з урахуванням їх специфіки, культури, особливостей, природного та іншого надбання; стимулювати розвиток внутрішнього туризму в Україні, а також популяризувати українські звичаї, традиції та побут.

Дводенне дійство буде супроводжуватися виступами народних колективів, музикантів, співаків, танцюристів, фольк гуртами.

На майданчику майстрів відвідувачі зможуть не лише придбати вироби народних умільців (кераміка, писанкарство, вишивка, вироби з дерева, лози, тощо), але й взяти участь у майстер-класах із традиційних ремесел України. Оргкоманда планує встановити на локації «Талановита Україна» національний рекорд — гості заходу зможуть побачити його на власні очі.

Асортимент локації «Смачна Україна» зможе порадувати найвибагливіших гурманів. Організатори приготували декілька сюрпризів, які наразі тримаються у таємниці.

По завершенню фестивалю буде обрано найоригінальнішу та найзмістовнішу локацію — свій вибір за той чи інший стенд зможуть зробити самі відвідувачі.

Час роботи фестивалю: 30 травня з 12:00 до 19:00, 31 травня — з 11:00 до 19:00.

Новини фестивалю можна читати тут. 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути