chrome firefox opera safari iexplorer

На одному з найвищих флагштоків Києва піднято Державний прапор. ФОТО

08 травня 2015 о 10:43

На подвір’ї Київського Палацу дітей та юнацтва вдруге за 50 років урочисто було піднято на вершину флагштоку прапор України. Таким чином Палац дітей та юнацтва прийняв Естафету єдності, звитяги та слави в рамках національно-патріотичного проекту учнівської молоді «Нам Україна вище над усе!».

В ході урочистостей було піднято Державний прапор на один з найвищих флагштоків столиці, який має висоту 50 м.

palace.kiev.ua

 palace.kiev.ua

Участь в заході взяли народний депутат України, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко, депутат Київради Олександр Федоренко, громадські діячі, представники батальйонів АТО, учасники бойових дій, волонтери.

palace.kiev.ua

 palace.kiev.ua

Продовжуючи Естафету єдності, вихованці Палацу урочистою ходою пронесли прапори, які повернулися до столиці з зони АТО. Ці прапори разом з необхідною допомогою та дитячими листами, малюнками та оберегами у лютому 2015 року діти передали захисникам на Схід. На кожному прапорі – щирі слова вдячності від тих, хто відстоює суверенітет України.

image(9)

DSC_1589

Хвилиною мовчання вшанували вічну пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та учасників бойових дій на Сході України, зокрема, загиблого воїна АТО, в минулому вихованця авіа гуртка Палацу Андрія Кірієва. До Дня перемоги школярі поклали квіти до могили Невідомого солдата у парку Вічної слави.

Акція завершилася флешмобом «З вірою в серці»: вихованці творчих колективів Палацу з побажаннями миру в країні випустили в небо десятки синіх та жовтих повітряних кульок.

image(4)

palace.kiev.ua

 palace.kiev.ua

«Рідна країна»

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути