chrome firefox opera safari iexplorer

У фіналі Кубка України «Динамо» зіграє із «Шахтарем»

21 травня 2015 о 09:16

За результатами півфінальних матчів визначилися фіналісти цьогорічного розіграшу Кубка України — у фінальному поєдинку за престижний трофей «Динамо» побореться із «Шахтарем».

У матчі-відповіді кияни розгромили донецький «Олімпік» з рахунком 4:1. На 4 хв зустрічі рахунок відкрив португальський хавбек «Динамо» Мігель Велозу, потім Андрій Ярмоленко подвоїв перевагу. На початку другого тайму Велозу оформив дубль, а четвертий гол вже у додатковий час оформив Джермейн Ленс. Донеччани зуміли відповісти одним м'ячем Дитятьєва на 76 хв зустрічі.

У свою чергу, донецький «Шахтар» внічию зіграв із «Дніпром» — 1:1. Рахунок відкрив у першому таймі хорватський нападник «Дніпра» Нікола Калініч. «Гірники» зрівняли вже у другому таймі завдяки пенальті, яке вдало реалізував Луїс Адріано. Враховуючи, що у попередньому матчі були сильнішими «гірники» (1:0), у фінал Кубка України вийшов «Шахтар».

Таким чином фінальний поєдинок обіцяє стати класичним протистоянням двох провідних українських клубів. Нагадаємо, що фінал Кубка України відбудеться 4 червня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Джерело: zaxid.net
Розділи: Спорт в Україні

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути