chrome firefox opera safari iexplorer

Українська група зняла кліп про забруднення Землі

05 травня 2015 о 09:00

Українська метал-група Jinjer випустила кліп на пісню Bad Water зі свого торішнього альбомуCloud Factory. Ролик зачіпає тему забруднення Землі і бездумного відношення до її природних багатств.

«Ця композиція, в першу чергу, розповідає про шкоду, яку люди завдають Землі. Забруднення навколишнього середовища, безрозсудне використання водних ресурсів та недбалий спосіб життя сучасної людини — ось про що наша пісня», — розповіли музиканти. Bad Water став останнім синглом з альбому Cloud Factory, який випустили Jinjer. Більше презентувати окремо пісні з торішньою пластинки група не планує.

Майбутнім літом Jinjer чекає насичений фестивальний сезон, який охопить не тільки музичні форуми в Україні («Захід», «Файне місто», «Республіка»), але і за кордоном. Група, зокрема, готується виступити на Open Air am Berg у Німеччині та Rockstadt Extreme Fest у Румунії.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Новини культури

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути