chrome firefox opera safari iexplorer

Українська група знялася у кліпі з Мадонною

22 березня 2012 о 10:35

Про те, що українські Kazaky знімуться з Мадонною в кліпі, чутки в пресі ходили давно. Співачка презентувала своє нове відео на пісню Girl Gone Wild, в якому знялися українські хлопці.

Кліп знято в чорно-білому кольорі в кращих традиціях Мадонни. Співачка як завжди на відео показала відмінну хореографію і підтягнуту фігуру. Навколо співачки в кліпі танцюють Kazaky на все тих же високих підборах і в обтягуючих костюмах.

Як повідомляли Ukranews, у вересні на Венеціанському фестивалі під час прес-конференції, присвяченій виходу нового фільму Мадонни, журналіст телеканалу «1+1» Віталій Сердюк подарував співачці гортензії. Мадонна прийняла квіти зі словами «Дякую», проте кинула їх під стіл, сказавши: «Я ненавиджу гортензії».

Кілька днів в інтернеті бурхливо обговорювали вчинок Мадонни. Потім вона опублікувала відеозвернення до українського журналіста.

На початку ролика Мадонна вибачається зі словами: «Ночами не спала, згадуючи, скільки болю я вам заподіяла». В кінці відео зірка топче квіти ногами зі словами: «Тут вільна країна. Я люблю троянди. Пішли ви з вашими гортензіями».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути