chrome firefox opera safari iexplorer

Замість кнопки «не подобається» Facebook запускає різні смайли

09 жовтня 2015 о 17:33

Засновник мережі Facebook Марк Цукерберг повідомив про те, що замість кнопки «не подобається», на сайті з'являться більш виразні кнопки-емоції.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook та показав як вони виглядатимуть.

«Кнопка Like була частиною Facebook протягом тривалого часу. Мільярди лайків з'являються кожен день і вони є простим способом самовираження. Протягом багатьох років користувачі просили нас додати кнопку „не подобається“. Не кожен момент гарний і іноді просто потрібно виразити співчуття», — написав Марк.

Він також каже, що було витрачено багато часу, аби придумати найкращий спосіб самовираження, який би при цьому був простий та шанобливий.

«Реакції дають нові способи, аби висловити любов, гумор та сум. Це не кпонка „не подобається“, але вони дадуть вам можливість висловити скорботу і співчуття, на додаток до задоволення та теплих почуттів. Ви зможете висловити ці реакції тривалим натисканням або „зависанням“ над кнопкою Like» — каже він.

Раніше з'явилася інформація про те, що Facebook начебто готується до запуску кнопки «не подобається».

«Люди питали про кнопку „не подобається“ протягом кількох років...і сьогодні особливий день, бо сьогодні день, коли я можу сказати, що ми працюємо над цим та ми дуже близькі до початку тестування», — повідомив СЕО Facebook Марк Цукерберг.

Джерело: ЕраМедіа
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути